News for Marketeers & Entrepreneurs

About us

Motivatie WordPress

In blok 4 moest er een website gecreëerd worden via WordPress. Privé was ik al bezig met het maken van een website en deze mocht ik dan ook verder maken. De website die ik heb gecreerd gaat over business, finance en marketingblogs. Tijdens het maken van de website heb ik meerdere dingen toegepast die ik in het afgelopen jaar geleerd heb. Hieronder ligt ik die toe:

Als eerste is heb ik gebruik gemaakt van SEO, in blok 3 hebben we hier lessen over gehad. Ik heb dit toegepast, de teksten moesten namelijk geoptimaliseerd worden aan de hand van SEO. Om dit te optimaliseren heb ik de juiste zoekwoorden gebruikt waar men op zoekt. Alle teksten zijn inmiddels SEO geoptimaliseerd.

Bij mengonline.com maken we ook gebruik van Google Analytics. In blok 3 heb ik hier een certificaat voor behaald en nu geïnstalleerd bij mijn website. Het gebruik van Google analytics is van groot belang, ik kan nu namelijk gemakkelijk bijhouden hoe het met de bezoekers van mijn website zit. Er fijn vind ik het dat ik nu zelf mijn google analytics kan gebruiken en toepassen, en zo dus ook fouten of pagina’s die minder goed lopen in de website gemakkelijk kan ontdekken.

Exit mobile version